U follow me, I follow U.

Suka tak?

Sunday, October 7, 2007

The Perfect Couple


ngeee...film korea ni mmg best...dibintangi oleh pelaon MY Girl tu..
namanyer Lee Dong Wok..kn?kN?ehehe...^_^

Lee Dong Wok ni bertugas sebagai anggota polis, dia ni phobia pada bende2 tajam, xkire la pensil ke, pisau ke, mmg best,

then sorang lagi ni lak, sorang awek, bertugas sebagai journalist, dan pada satu ketika secara xsengaja laki ni terlanggar awek tu, ketika awek tu tgh makan, then laki tu tercedera akibat tercucuk kayu yg dipegang awek itu, then they all ni jadik membenci sesama they all le, kerana berita ttg kene cucuk tuh kene masuk dalam internet, pasal bos awek tu yg suruh, so laki ni jadik bahan ketawa,

then one day tuh bos laki ni lak ade tawaran utk buat program bagi anggota polis, [sape yg tgk cite showtime taule camne cite nih], dalam program ni mesti ade sorang anggota polis dan journalist, then bos laki tu nak dia ni masuk dalam program, pasal dia paling hensem kat balai polis tuh, then dgn laki tu bersetuju setelah dipaksa oleh bos dia, then dgn xdisangka journalist tu adelah awek yg mencederakan dia time dia bertugas tu, heheh, then lepas tu bermacam2 babak yg best2, funny, ape sume ade, mmg best, so tgk2 la, hehe..

2 comments:

Anonymous said...

waAaa..
ctE ni best + kLaka gle..
ohoHh~ ^_^

Anonymous said...

larHh tjuknye the perfect couple rpenye~
igtkn strongest romance.. sme je~ huhuhh~

Jom Baca!